Chat with us

FIGYELEM: A megnövekedett eladások miatt a napi megrendelések száma korlátozott. Ma, , jelenleg van KÉSZLETEN LÉVŐ termék, és küldjük 24 órán belül. Siessen, és rendelje meg most!
Rendelje meg Star Silk Pro
a következő 20 percben és használja ki a különleges akciós kinálatunkat!
Vevők hozzászólásai
Rendelje meg most!

Budapest,

Felfedezték a nemkivánt szőrszálak eltávolitásának módszerét –vegyi anyagok, fájdalmas kezelések és szőrbenövések nélkül! Egy különösen finom kristályról van szó, ami kiméletesen távolitja el a nemkivánt szőrszálakat gyengéd bőrradir mellett, a bőr nemcsak puha és szőrmentes, hanem tökéletesen ápolt és friss. A Star Silk Pro kristályos párnácskája alkalmas az érzékeny területekre is mert nem sérti a bőrt és nem okoz szőrbenövést.

A Star Silk Pro a világ kozmetikájának legújabb felfedezése, mert természetes módon és teljesen fájdalommentesen tünteti el a nem kivánt szőrszálakat az egész testfelületről, a bőr sima és ápolt marad akár 3 hétig is! A Star Silk Pro, ami többszörösen elismert valamennyi európai országban, helyet kapott az ismert nagy kozmetikai kiállitásokon, és mostantól elérhető Magyarországon is!

A STAR SILK PRO a piacra kerülése után csak a hollywoodi elit számára volt elérhető és féltve őrizték a naponta szereplő szupermodellek, szinésznők, ismert TV sztárok szép bőrének titkát. Viszont, nagyon gyorsan megjelentek a pozitiv vélemények a Star Silk Pro kristályainak hatásáról azon magazinok oldalain amelyek a szépség és egészség temájával foglalkoztak, hogy ez a legtermészetesebb módja a depilációnak, ami heteken át simán és puhán tartja a bőrt. Azok a hirességek, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy a hosszadalmas irritáló szőrtelenitő kezelés (lézer, vegyi termékek, borotvapenge okozta sérülés) látszódjon bőrükön, a Star Silk Pro meghozta a következmény mentes megoldást a szép és sima bőrre!

A Star Silk Pro miért a legjobb módja a gyors és fájdalommentes depilációnak?


Fájdalommentesen távolitja el a szőrszálakat!

A Star Silk Pro kristályos párnácskával csupán néhány körkörös mozdulattal eltávolithatjuk bőrünkről a nemkivánt szőrszálakat. Ez oly módon történik, hogy a finom kristályok szó szoros értelemben lecsiszolják a szőrszálakat, a bőr felületének megsértése nélkül.

Rendelje meg a Star Silk Pro-t!

Gyengéd bőrpeelinget végez!

A Star Silk Pro párnácskával a szőrmentes bőr mellett gyönyörűen finom bőre lesz! A párnácskán elhelyezkedő kristályok dörzsölik a szőrszálakat, gyengéden eltávolitják a bőr elhalt hámrétegét, igy szükségtelenné válik, hogy fölöslegesen pénzt költsön a drága peelingekre és veszélyes vegyi anyagokra ahhoz, hogy bőre bársonyos legyen!

Rendelje meg a Star Silk Pro-t!

Természetes úton távolitja el a szőrszálakat és gyulladás nélkül peelingel!

Nincs tovább borotva okozta sérülés, se bőriritáció, se pattanás a lézertől vagy depilációs krémektől és gyantától! Mindaz, amit a Star Silk Pro tesz az Ön bőrével a maszirozó eljárással, az az, hogy simává, széppé és bársonyossá változtatja!

Rendelje meg a Star Silk Pro-t!

Akár 3 hétig is sima bőr!

A Star Silk Pro-al nem kell megvárnia, hogy a szőrszálak láthatová nőjjenek, mint a gyanta- vagy krém depilációnál, hanem a kezelést meg tudja ismételni amikor csak szeretné! A megkérdezettek, akik tesztelték a Star Silk Pro-t, elmondták, hogy a kezelést két három hetente elég volt megismételniük az első alkalom után!

Rendelje meg a Star Silk Pro-t!

Pénzt takarit meg!

A Star Silk Pro-al többé nem lesz szükség fölösleges pénzkidobásra a borotvapengékre, a depilációs krémekre és a szépségszalonokra! A Star Silk Pro párnácska olyan mikroszkópikusan apró kristályokat rejt, amelyek a depiláció során nem sértik meg a bőrt, de viszont eltávolitják a szőrszálakat és az elhalt hámréteget.

Rendelje meg a Star Silk Pro-t!

Pozitivan hat a mirkocirkulációra!

A gyengéd masszázs és peeling pozitivan hat a bőr vérellátására úgy, hogy serkenti a vérkeringést, igy rövidebb időn belül jut tápanyaghoz és oxigénhez, viszont a káros méreganyagok gyorsabban távoznak a szervezetből. Ez életteli fényes bőrt eredményez!

Rendelje meg a Star Silk Pro-t!

Mindez azt bizonyitja, hogy jelen pillanatban nem létezik természetesebb, hatékonyabb és olcsóbb módszere a szőrtelenitésnek. Az elégedett felhasználók száma napról napra nő, a világ kozmetikusai viszont el vannak ragadtatva a multipraktikus Star Silk Pro párnácskával, amely nemcsak a nemkivánatos szőrszálak problémáját oldja meg, hanem javitja a bőr kinézetét is.

Igen, én is a szőrtelenités legtermészetesebb modját választom! Küldjék el nekem a Star Silk Pro -t most!

Az elmúlt egy évben a hollywoodi sztárok hogyan szőrtelenitik bőrüket az európai találmány segitségével?

A Star Silk Pro segitségével! Eleinte a Star Silk Pro hétpecsétes titok volt, amit cak a kivételezettek használtak. Azonban, miután az összes egészséges életmóddal foglalkozó műsorban csupa pozitiv értékelés hangzott el, a Star Silk Pro gyorsan felkapott lett a hollywoodi körökben! A hirességek kozmetikusai ajálják vendégeiknek, az alapján, hogy mit hallottak azoktól a vendégektől, akik már használták és elégedettek voltak vele. Ők azt mesélik, hogy a Star Silk Pro a legtermészetesebb,és fájdalommentes módja a szőrtelenitésnek, amit nem kell naponta megismételni, nem irritálja a bőrt és nincs szőrbenövés. Több hiresség tanúsitja, hogy a Star Silk Pro párnácska használata után a bőr hetekig sima marad!


A hétpecsétes titokra fény derül…

Miután a Star Silk Pro megjelent, Hollywoodban többé senki nem szeretné használni a szőrtelenités más formáját és nem szeretné kitenni bőrét gyulladás veszélyének, sérüléseknek és szőrbenövés okozta pattanásoknak. A legismertebb szinésznők, énekesnők, műsorvezetők a Star Silk Pro-ra esküsznek, és még a szemöldöküket is ezzel formázzák, mivel nincs szükség felesleges pénzkidobásra és időfecsérlésre, a bőr viszont láthatóan szép lesz. A világ legnagyobb újdonsága most már Magyarországon is!

Mi a Star Silk Pro és kinek ajánlott?

A Star Silk Pro mindazoknak ajánlott, akik természetes és fájdalommentes úton szeretnének megszabadulni a nemkivánt szőrszálaktól, függetlenül attól, testüknek mely részéről van szó. A Star Silk Pro különleges kristályos hállója, ami elég erős ahhoz, hogy a szőrszálakat eltávolitsa, de nem sérti meg a bőrt, azok számára ajánlott, akik szeretnének:

» Egészséges és ápolt bőrt

» Sima, szőrtelenitett bőrt 3 héten át

» Gyulladésmentes depilációt veszélyes kezelések nélkül

» Pénzt megtakaritani

A Star Silk Pro férfiaknak is és nőknek is ajánlott egyaránt, minden bőrtipushoz megfelel és a szőrtelenitésnek a minden idők legkellemesebb érzését garantálja azok számára, akik használják. Különös effektust hagy az egyébként problémás bőrön, amely hajlamos a gyulladásra szőrtelenités alkalmával, gyengéd masszirozással, miközben körkörös mozdulatokkal távolitja el a szőrszálakat, javitja a bőr szerkezetét és vérellátását, igy az egészségesebb marad. A Star Silk Pro-nak van egy speciálisan kialakitott nyele, aminek köszönve, nem csúszik ki kezünkből, miközben körkörös mozdulatokat végzünk vele.


Láthatóan és érezhetően természetes sima és ápolt bőr!

A Star Silk Pro párnácskával való szőrtelenitéskor, a kristályhállós betét a felső hámréteg finom bőrradirozását végzi, ami azonnali frisseséget és egybefüggő szint eredményez.

A Star Silk Pro körkörös mozgatásával kedvezően hat a bőr vérkeringésére és ily módon felgyorsul az anyagcsere, és természetes bőrszint kapunk.

Ily módon nem csak szép bőrünk lesz, hanem eltüntethetjük a pattanásokat és jelentősen csökkenthetjük a narancsbőr csúnya látványát! Többrétű siker!

Szakemberek ajálják világszerte!


"Ideális számos bőrprobléma megoldásához!" - Jill Jackson, az egészséges és holisztikus masszázs szakembere, Los Angeles

Mint a legtöbb hölgy, én is kerülöm a tartósitószerekkel és a nem természetes vegyi anyagokkal dúsitott szereket a bőröm ápolásához, beleértve a szőrtelenitő krémet is, ezért másoknak sem ajánlom. Ellenben, az igazi probléma a borotvapenge. A szőrszálak mind erősebbek és sűrűbbre nőnek, a benövések viszont elkerülhetetlenek. A Star Silk Pro nem csak a fájdalommentes és következmény nélküli szőrtelenitésben segit. Észrevettem, hogy a saját és a vendégeim bőre is, akik használják, nem csak szebb, de egészségesebb és bársonyosabb, és még a mitesszerek és pattanások is eltűnnek szempillantás alatt! Ezért ajánlom különösen azok számára, akiknek érzékeny a bőrük.

Igen, én is a legfájdalommentesebb szőrtelenitési módot választom! Küldjék el nekem a Star Silk Pro -t most!


Hogyan küzd Kim Kardashian a nemkivént szőrszálak ellen?

Számos, a világ ismert és nézett TV csatornája, magazinja, a szépségnek és bőrápolásnak szentelt műsorában, cikkében teret szentelt a nem nagy, de annál hatékonyabb párnácskának , amely ápolja a bőrt, miközben a szőrszálakat távolitja el. Egyik bizonyiték erre Kim Kardashian hibátlan bőre. Az apró hajszálak a homlokáról eltűntek, viszont nem latható semmi nyoma a szőrtelenitésnek, és nem is nőnek újra és újra az erősebb szálak. Hogy lehet ez? Ez a hiresség nem rejti véka alá a titkát, hanem felfedi, hogy mindez éppen a Star Silk Pro-nak köszönhető!

Kim csak egy a számos sztár közül, aki a játszva könnyed használatát és előnyeét élvezi a Star Silk Pro párnácska hatékony kristalyainak szőrtelenités és bőrápolás közben!

 

A Star Silk Pro kristályos hálója a legtermészetesebb módon szőrtelenit és nem segit hozzá a megerősödött szőr növekedéséhez, mit más módszerek!

Azon kivül, hogy a Star Silk Pro használatával nem nőnek erősebb szőrszálak, nincs szőrbenövés, vagy gyulladás, idővel a szőrszálak vékonyabbak lesznek, nem pedig merevebbek és erősebbek. Ez azért történik, mert a kristályok dörzsölik a szőrszálak végeit, teljesen elvékonyitva azokat, igy a szőrszálaknak nem lesz erős és hegyes végük amikor újranőnek, a gyökerek a helyükön maradnak, igy a megcsonkitott , tovább növő szőrszálnak nincs szüksége újra beágyazódni, és durvára nőni, mint gyantázás után.


A kisérletek alanyai bizonyitják: Nincs szőrbenövés, nincs gyulladás! Csak gyönyörűen ápolt és sima bőr!

A szőrtelenités minden más formája maga után vonja a bőrgyulladás veszélyét. Ezmellett, elkerülhetetlenül megtörténik a szőrbenövés. A Star Silk Pro-val, a kristályok úgy dörzsölik a szőrszálakat, hogy nem hagynak nyomot a bőrön, de ugyanakkor enyhe peelinget is végeznek a bőrfelszinen. Igy biztositják, hogy az elhalt hámréteget eltávolithassuk, és bőrünk hihetetlenül sima legyen. A Star Silk Pro párnácska használata után, ajánlatos krémet maszirozni a bőrbe, igy biztositjuk a neki szükséges nedvességet. Az ilyen bőrön nem látszik meg a kezelés nyoma - csak sima és puha tapintású lesz!


A kisérletek bizonyitott eredményei:

• Sima bőr akár 3 héten át
• Gyönyörű bőrfelület a szőrtelenités után
• Nincs irritáció a vegyi összetevők miatt és az eljárások következményeként megjelenő gyulladás és szőrbenövés sem lép fel.


A Star Silk Pro papucska használóinak visszajelzései fenomenálisak! Nincs más hozzá hasonlitható szőrtelenitő módszer sem!"Végre pattanások nélkül!" Margitka, 29, fodrász, Mosonmagyaróvár

"Sokmindent kipróbáltam, szinte naponta kellett szőrtelenitenem magam,és számomra a gyantázás volt az egyetlen megoldás.Nagyon erős szőrzetem van, világos bőrszinem, igy a szőrszálak sokkal jobban meglátszanak. Gyantázás után nem mertem mást fölvenni a nadrágon kivül, mert a lábamon a bőr begyulladt és tele volt pattanásokkal. Nem akartam elhinni, hogy a Star Silk Pro segithet rajtam, mivel a szőrszálaim rendkivül durvák, de meglepődtem! Még a fülem körüli szőrszálakat is sikerült eltávolitanom, hiszen, szó szerint az egész testemen komoly problémát okoz a túlzottan erős szőrzet! Köszönöm!"*

*A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

"Mindenkinek a Star Silk Pro-ról beszélek!" Anikó, 27, ügyvédnő, Eger

"Erre a kicsi de hasznos cuccra ninden nőnek szüksége van. Mindenhol beszélek a Star Silk Pro-ról, mert ha minden nő tudná mennyi kinlódástól szabadulna meg, ezmellett időt és pénzt takariatana meg, azonnal megvásárolná! Már első használatkor teljesen el voltam ragadtatva, születésnapomra kaptam, azonnal kipróbáltam a karomon és láttam az eredményt! Most még a szemöldökömnél is használom!"*

 

*A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

"Sima, és csak sima!" Marcsi, 38, üzletkötő, Baja

"Amikor a férjem a lábamhoz ér, minden alkalommal el van ragadtatva. Azt mondja olyannak tűnik a bőröm, mintha egyáltalán nem nőnének szőrszálak! Viszont nem csinálok egyebet, mint kb.kéthetente használom a Star Silk Pro-t. Minden hölgy tudja, hogy mennyi idő és pénz elmegy a szőrtelenitésre, és még, hogy ne beszéljek a szőrbenövésről és egyebekről. Ezt 1000 évvel ezelőtt ki kellett volna találni, több generáción keresztül megkönnyitette volna a nők dolgát!"*

 

*A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

"Szó nélkül maradtam!" Gergő, 32, testnevelés tanár, Kecskemét

"Kerékpározom és nálunk az a szokás, hogy ha igazi bringás vagy, akkor szőrtelenited a lábad, akármilyen nevetségesnek is tűnik valakinek- fontos az aerodinamika miatt, mert nagyon szőrös lábaink vannak. A végek végén meg csúnyán is néz ki a biciklinadrág és a csupaszőr láb. Először ellenkeztem, hogyan fogok ezzel elbirni, hogy minden nap borotváljam a lábamon a sűrű őserdőre hasonlitó szőrzetet. Akkor a nővérem elárulta a titkot, és vásárolt nekem egy Star Silk Pro-t. Bátran ajánlom minden bringásnak, mert nem is tudtam, hogy ilyen létezik, és hihetetlen, hogy mennyire egyszerű a használata! Nem hagyhattam ki, hogy ezt ki ne próbáljam a hátamon is, az erős izzadás miatt. Megnézhetik az eredményt!"*

*A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

A hónap eredménye:
"Végre nincs gyulladás!"
Imre, 42, manager, Szeged

"Az én szakállam nem csupán szakáll. Valójában össze van nőve a szemöldökömmel, ami szintén nagyon sűrű. Majdnem a szememig nő, csak egy kicsit ritkább, mint máshol. Zavar, mert amikor borotválkozok, azok a szőrszálak mindig valahol megmaradnak, mert egyszerűen nem merek a borotvapengével odanyúlni, meg a bőröm túlságosan is érzékeny és órákig nem tud megnyugodni borotválkozás után. Félek, hogy erősebben nől majd, ha leborotválom, és majd úgy nézek ki, mint akinek az egész arca szőrös. A TV-ben láttam a Star Silk Pro reklámát és elhatároztam, hogy megrendelem, és lesz ami lesz. Inkább ezt, mint hogy a feleségem azzal az igen kellemetlen illatú depiláló krémével leszedje rólam a szőrzetet. Amikor megérkezett a Star Silk Pro, első alkalommal láttam az arcomat pubertás korom óta teljesen szőrtelenül! El sem tudom mondani milyen jól éreztem magam!"*

*A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

*Figyelmeztetés: A magas kereslet miatt a készletek korlátozottak! Ha ma megrendeli, garantáljuk a termék következő munkanapon történő leszállítását. Az oldalon látható hatások és eredmények nem garantálják a termék sikeres alkalmazását. A felhasználók túlnyomó többsége elégedett a termékkel, de vannak olyan felhasználók is, akik nem kapják meg a várt eredményeket. Ehhez garancia áll rendelkezésre, és a vásárlás után a pénzt visszatérítjük. Az oldal az elégedett felhasználók kijelentéseit mutatja. Ezek azok a felhasználók olyan nyilatkozatai, akik elégedettek a termékünkkel, és azt sikeresen használják, és a felhasználók továbbították a címünkre. Az egyes felhasználók kérésére egyes nevek megváltoztak. Minden eredetit a cég székhelyén tárolják.

FAQ – Leggyakrabban feltett kérdések:
Hogyan kell használni a Star Silk Pro-t?
Star Silk Pro párnácska könnyen használható. Csúsztassa a párnácskán a kezét vagy ujját körkörös mozdulatokkal, és vigye fel a kivánt részre a bőrön, ahol az eltávolitandó szőr található. Megnyomásával óvatosan forgassuk a párnácskát, háromszor az óramutató járásával megegyező irányba, és háromszor az ellenkező irányba. Ismételje meg ezt a folyamatot, amig a szőr el nem távolodik. A szőr eltávolitásához úgy használja a terméket, amikor száraz a bőre. Továbbá, ne nyomja a párnát a bőrre, akkor jobb a hatása, ha a kristály a felületet finoman érinti meg. Használat után tisztitani kell a Silk Pro-t, folyó víz alatt és száritsa meg alaposan, mielőtt újra használná.
Mely testrészeken ajánlott használni a Star Silk Pro-t?
A Star Silk Pro gyengéden, finoman és fájdalommentesen távolitja el a szőrt, és használható minden testrészen. Különösen ajánlott a Silk Pro párnácska használata ha kényes testrészek és bőr alá benőtt szőrszálakat szeretné eltüntetni.
Hány alkalommal használható egy Star Silk Pro párnácska?
Egy Star Silk Pro párnácskát lehet használni akár 10 alkalommal is. Attól függ, hogy mekkora az eltávolitandó felület és függ a szőr vastagságától és sűrűségétől. A csomagban található 4 nagy párna, ami nagy területek szőrtelenitésére alkalmas. És 4 kis párna, ami kisebb felületek eltávolítására használható.
Hogyan kell a Star Silk Pro párnácskát cserélni?
Amikor érzi, hogy a mikrokristályok a párnácskába tömődtek, cserélje ki újra. Egyszerűen húzza le a használt párnát a gumi alapról. Vegye ki a ragasztó maradványokat tisztitsa meg és törölje szárazra. Ezután húzza le a védőfóliát a ragasztó oldalán az új párnáról és illesztje be az új párnát a gumi felületen.
Miért ilyen hatékony a Star Silk Pro?
Star Silk Pro hatékony, mert tartalmaz egy hálózati kristályt, amely a szőrt megvékonyitja. Ugyanakkor kristály felülete sima, eltávolitja a hámló bőrt, az elhalt sejteket, és igy a bőr puha, lágy, sima és egészségessé válik.

Vásárlóink megjegyzései:

*A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

*A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

*A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.

Csak az elmúlt év során több, mint 3.500 elegédett vásárló Magyarországon!

Miért a Star Silk Pro a legjobb módszer a szőrtelenitésre?

  Módszer Szükséges kellék Eredmény időtartama Mellékhatások Előnyök
Borotválás 300-900 Ft a borotva 1-2 nap
 • Szőrbenövés
 • Vágások
 • Bőrgyulladás
 • Erősebb szőrszálak
Nem időigényes
Szőrtelenitő krémek 1.000 - 2.500 Ft a krém, gyártótól függően 2-4 nap
 • Veszélyes vegyi összetevők
 • Gyenge minőség
 • Kiütések és allergia
Nem időigényes
Gyantázás 3.000-15.000 Ft, a kozmetikai szalontól függően 1-2 hét
 • Fájdalmas
 • Pattanások
 • Gyulladás
 • Meg kell várni, amig a szőrszálak kellően újra nőnek a következő kezeléshez
Tartós eredmény
Elektromos epilátor 21.000-75.000 Ft az epilátor 1-2 hét
 • Fájdalmas
 • Gyulladás
 • Meg kell várni, amig a szőrszálak kellően újra nőnek a következő kezeléshez
Tartós eredmény
Star Silk Pro 6270 Ft Akár 3 hétig  is
 • Nincs
 • Gyors kezelés
 • Hosszútávú eredmény
 • Sima bőr
 • Enyhe peeling
 • Költségkimélő
 • Gyulladás mentes
 • Nem kell megvárnia amig a szőrszálak kinőnek

Megfelelő-e
Star Silk Pro Önnek:

Van-e szőr testén, amit szeretne eltávolitani?

Hogyan használjuk a Star Silk Pro-t?

Star Silk Pro a legtermészetesebb és legkevésbé fájdalmas módja a szőr eltávolitásának. Ezen kivül nemcsak segit eltávolitani a szőrt, hanem biztositja a könnyű hámlást. Így a bőr nem csak sima, hanem puha, egészséges és gyengéd tapintású lesz.

Star Silk Pro ideális változás, fájdalommentes, hogy eltávolitsa a testszőrzetet!

umbox

Többé nem kell szenvedni a nem kivánt szőrzet miatt. Függetlenül attól, hogy a lábakon, a karokon található, bikinivonal mentén, hónaljon vagy az arcon.

umbox

Feledje el a fájdalmas gyantázást. A borotváktól, kiütések keletkeznek a bőrön, a szőrszál benől. Most van egy igazi megoldás a szőrtelenítésre.

umbox

Star Silk Pro párna fájdalommentes és hatékony szőrtelenitést biztosit, bármely testrészen. Csak ki kell nyitni, körkörös mozdulatokkal rávinni a kivánt testrészre - háromszor az óramutató járásával megegyező irányba és háromszor az ellenkező irányba. Ismételje meg a folyamatot, amig teljesen el nem távolodik a szőr.

umbox

Használat után a Pro Star Silk párnácska miatt a bőr puha, lágy és sima akár 3 hétig. Ezen kivül, az idő múlásával a szőr vékonyabbá válik és lassitja az újra növekedést!

Megjegyzés: Star Silk Pro párnácska teljesen tiszta és száraz bőrön használható. Használat után mossa le a párnát és hagyja, hogy megszáradjon a következő használatig.

Felejtse el a kinzó fájdalmat, a nehéz és költséges szőrtelenitést!


Igen, én is szeretnék pénzt megtakaritani! Küldjék el nekem a Star Silk Pro -t most!


» Sima bőr akár 3 héten át


» Ápolt bőr szőreltávolitás után

» Csökkent szőrnövekedés


» Veszélyes vegyi összetevők és fájdalom
nélküli kezelés

» Költségkimélő


Igen, én is szeretnék fájdalommentes szőrtelenitést! Küldjék el nekem a Star Silk Pro -t most!

» Rendelje meg és szabaduljon meg szőrzetétől a legtermészetesebb és legfájdalommentesebb módon!

  » Kényeztesse magát a sima bőr érzésével, amit megérdemel!

    » Szabaduljon meg a felesleges pénzkidobástól és ne tűrje többé a fájdalmas kezeléseket!

      » Rendelje meg a Star Silk Pro-t és élvezze a sima bőrt heteken át!

Speciális promóció - 12540 Ft - 6270 Ft - Aktiválja a KUPONT

A kinálat lejár:

U.I. A piacon sok termék létezik, ami hasonlit a Star Silk Pro-ra, de a mi kristályos hálónk helyett az csak utánzat. Legyenek óvatosak, mert fennáll a kockázata annak, hogy olyan terméket vásárolnak meg, amely nem csak hogy nem hoz eredményt, de veszélyes és komoly sérüléseket is okozhat. Az a Star Silk Pro, amit itt tud megrendelni, az egyetlen eredeti termék , ami azokat a kristályokat tartalmazza, aminek segitségével megszabadulhat a nemkivánt szőrszálaktól.

U.U.I.
Ne feledje: A kezelés utáni testápoló használata javitja a Star Silk Pro hatását, mert igy táplálja bőrének felső rétegét, amelyről az elhalt hámréteget eltávolitotta.


44 napos garancia

Ha 44 napon belül meggondolja magát,
Mi visszafizetjük a pénzét.

Kiszállitás

A terméket a legrövidebb időn belül kiszállitjuk, a legbiztonságosabb kézbesitővel!

100% biztonságos vásárlás

A terméket kifizetheti házhos szállitáskor is, igy elkerülheti az esetleges kellemetlenségeket. A személyes adatait bizalmasan kezeljük!Küldjük a megrendelését,
kérjük várjon!
Hogy küldjük el az
Ön megrendelését?
U.I. Biztositjuk a kiszállitást már a következő munka napon.
1 x - 12540 -50% 6270 Ft + postaköltség
2 x - 21320.00 -50% 10660 Ft + postaköltség
3 x - 27600.00 -50% 13800 Ft + postaköltség

A megrendelés elküldésével elfogadom a fizetési feltételeket

Átvételkor fizet
Kinalat a kedvezményes áron kapható példányokból:
11
Az utolsó
eladás napja:
100% biztonságos vásárlás
*A bemutatott eredmények egyénenként változóak. A gyártó nem garantálja ugyanazt az eredményt mindenkinél.
DO in d.o.o. Dimičeva ulica 16, 1000 Ljubljana, Slovenia, e-mail: szabina.farkas@doinonline.eu. Termék: Star Silk Pro
x

Nem biztos benne, hogy a Star Silk Pro az igazi termék az Ön számára?

Küldjük az adatokat,
kérjük várjon!
Köszönjük az érdeklődését.
A szakértő tanácsadónk fogja Önt hivni abban az időszakban, amit kiválasztott.


Csukd be az ablakot

Beszélgessen a mi szakértő tanácsadónkkal. Ingyenesen hivja fel Önt, hogy válszoljon minden kérdésére, kapcsolatban a Star Silk Pro.